cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

WordPress Hosting? 5 redenen waarom.

Wat is WordPress Hosting?

Wanneer je gaat starten met het bouwen van een website dan heb je vast wel eens gehoord van WordPress, dit is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) van dit moment. Hiermee kan je eenvoudig een website bouwen met verschillende templates of je hebt een WordPress website laten bouwen.

Om goed te kunnen uitleggen wat WordPress hosting is moet je eerst de basis begrijpen van een hosting pakket. Normaal staat je website op een server, echter om zo’n server te kunnen bekostigen wordt deze gedeeld met andere website, dat zijn de zogenoemde Webhosting Pakketten. Op deze server kan men zetten wat je wil zoals WordPress, Joomla, Drupal en andere systemen.

WordPress geoptimaliseerde server

Omdat WordPress het meest gebruikte systeem is hebben wij een netwerk opgezet alleen voor WordPress. Daarnaast werken wij met SSD opslag en Load Balancers waardoor rekenkracht wordt verdeeld over het hele netwerk en wij drukke piekmomenten kunnen opvangen.

Waarom je zou moeten kiezen voor WordPress hosting wanneer je WordPress gebruikt staan hieronder in 5 belangrijkste punten.

5: WordPress is al geïnstalleerd

Zodra je bij ons de bestelling hebt gedaan voor een nieuw WordPress hosting pakket wordt na de betaling direct je pakket aangemaakt. Daarbij is direct WordPress geïnstalleerd en de database aangemaakt en gekoppeld. Het is dus niet nodig om WordPress te downloaden en installeren.

Ga naar de nieuwe url van de website en je kan direct starten met het instellen van je nieuwe website. Hier is verder geen technische kennis voor vereist.

4: WordPress Beveiliging

De server is er volledig op ingesteld om zo optimaal mogelijk te werken met WordPress. Onze beveiliging weet exact welke bestanden er wel en welke er niet thuis horen en houdt daarom malware al tegen voordat het geplaatst wordt. Deze komen veelal niet door onze firewall die ook ingericht is voor WordPress.

Verder kennen wij in ons Control Panel diverse tools die kunnen checken of er bestanden aanwezig zijn die er niet horen en checkt hier actief (dagelijks) op.

3: WordPress Tools

Even geen toegang tot je WordPress admin? in het Control Panel van je WordPress hosting pakket vind je diverse tools waardoor je ook zonder inloggen een aantal zaken kan beheren.

Zo kan je Plugins in of uitschakelen een kan je alle WordPress gebruikers beheren. Ook is er een gratis SSL certificaat om in te schakelen vanuit je Control Panel.

2: Automatische WordPress Updates

Standaard worden nieuwe WordPress updates doorgevoerd, deze worden vanuit onze WordPress server gepusht naar de hosting pakketten. Hierdoor ben je verzekerd van de laatste bugfixes en ben je altijd gewapend tegen eventuele WordPress lekken in het systeem.

1: WordPress Edge Cache Engine

Het gehele WordPress platform zit bij ons achter een volledige pre-configured NGINX edge cache systeem genaamd StackCache.  Met WordPress caching ervaar je een snellere WordPress website doordat je bezoeker een opgeslagen versie van de website ziet.  Er zijn Cache Plugins op de markt maar niet die ook daadwerkelijk met de server samenwerkt en daarop is ingesteld.

Je hoeft zelf deze plugin niet te installeren, dit zit al in de standaard installatie die wij doen. Deze is volledig ingesteld en klaar voor gebruik.