cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

Herroepingsrecht

Heroepingsrecht

Het herroepingsrecht is een implementatie van de Europese regelgeving en beoogt een stroomlijning van de Europese interne markt waardoor er een betere bescherming is voor de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten. Als consument kunt u binnen 14 dagen na ingangsdatum zonder reden van opgave en kosteloos de overeenkomst annuleren.

 
Aanspraak maken op herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is alleen geldig op het hosting pakket, extra datapakketten, mailboxen, en overige direct aanverwanten betreffende webhosting. Uitzonderingen zijn hierop licentie inkoop van externe partijen zoals Microsoft, Google Suites, StoptheHacker, Marketgoo en andere externe jaarlijkse licenties. Domeinnamen zijn tevens uitgesloten uitgesloten van het herroepingsrecht en vallen niet onder de Wet koop op afstand.

Wanneer u aanspraak wilt maken op dit herroepingsrecht meld dit dan per mail op sales@hosting4ever.nl waarna er binnen 24 uur een bevestiging komt.

Betaalwijzen en terug storten

De duur van terug storten hangt samen met de door u gebruikte betaalmethode.

De terug te betalen bedragen (met aftrek van eerder genoemde uitzonderingen) worden op de volgende manieren terug betaald:

iDeal: 14 dagen
Credit Card: Na uw volgende credit card rekening
Paypal: 14 dagen
Bankoverboeking: 14 dagen
Automatische incasso: na de wettelijke terugboekperiode van 8 weken of binnen deze periode via uw eigen bank.