cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

E-mail only

Hosting voor je mailadressen

Wil je alleen email gebruiken en geen webhosting? Maak dan gebruik van Email Only, dit zijn alle voordelen van onze email services zonder webhosting.

E-mail hosting pakketten

E-mail hosting

Starter

€0,30 / maand

E-mail hosting

Basis

€0,99 / maand

Inbegrepen bij elk pakket

Keurmerk

14 dagen niet-goed-geld-terug
garantie met de zekerheden
van een keurmerk.

Control Panel

Geavanceerd doch
eenvoudig te gebruiken
Control Panel

Web Apps

Enkele web-apps
die gratis te
installeren zijn.

Control Panel

Geen ingewikkeld CPanel of DirectAdmin maar een volledig op maat gemaakt en daardoor eenvoudig te gebruiken Control Panel. Vol met alle functionaliteiten en extra mogelijkheden voor een volledige controle.

Web Apps

Ook bij deze email pakketten zijn er een aantal gratis webapps te installeren zoals Roundcube, SquirrelMail, Form Tools en meer…

woocommerce

Waarom voor Hosting4ever.nl kiezen?

loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.

Geen contracten

Wij zijn er zeker van dat onze diensten en service exact aansluit aan de behoeften voor een succesvolle website of webshop en durven het daarom om niet standaard met automatische verlenging te werken. Wij zijn direct duidelijk vooraf en kennen geen aansluitkosten of andere verborgen kosten.

What you see is what you get.

E-mail Only

Er is niet altijd webhosting nodig en gebruik van mail is voldoende. Gebruik in dat geval onze email only pakketten. Zo kan je bijvoorbeeld een famillienaam als domeinnaam gebruiken en voor ieder gezinslid een eigen e-mailadres maken of heeft je bedrijf geen website nodig maar wel enkele e-mailadressen? Gebruik dan Email Only. Email Only Pro geeft tevens toegang tot een DNS panel met  één klik instellingen voor o.a. Google Suites of Office 365.

Wij bestaan reeds sinds 2007 en onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde 9.3 / 10 bij het onafhankelijke keurmerk Webwinkel Keur. Ditzelfde keurmerk mogen wij tevens dragen waardoor wij de zekerheden hebben van een keurmerk, 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie en onafhankelijke bemiddeling.