cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

Domeinnaam Registreren

Een goede domeinnaam is de basis van elke website of webshop. Het is mogelijk meerdere domeinnamen te registreren en deze te koppelen aan je hosting pakket of alleen een domeinnaam zodat deze vastligt en niet door iemand anders kan worden geregistreerd.

Domeinnaam registreren

Registreer je eigen domeinnaam eenvoudig in onze shop waarna deze real-time geregistreerd wordt. Koppel deze direct aan een webhosting pakket of krijg de volledige controle over de Nameserver instellingen.

Domeinnaam verhuizen

Geniet ook van een vaste lage prijs en verhuis je domeinnaam naar ons. In de meeste gevallen zoals o.a. bij .nl nemen wij de looptijd over en betaal je dus bij registratie niets.

Registreer en verleng gemakkelijk je domeinnaam

Plannen voor je eigen bedrijf? Of heb je als bedrijf of vereniging nog geen website? Start met het zoeken van je ideale domeinnaam. Het kan ook zijn dat je een domeinnaam wil claimen voor toekomstig gebruik zodat niet iemand anders deze kan claimen.

Een domeinnaam registreren bij hosting4ever.nl is zeer eenvoudig en je ziet direct de beschikbaarheid van een domeinnaam. Een domeinnaam voor een onderneming, vereniging of voor je hobby het kan allemaal. Een domeinnaam registreren begint met de naam gevolgd door een extensie (zoals bijv .nl). Wij kennen altijd een vaste lage prijs voor de domeinnamen en kennen geen verborgen kosten of na een jaar een grote verhoging omdat de actieprijs verlopen is. Je weet waar je aan toe bent, wel zo fijn.

.nl

€4,99

.be

€5,99

.com

€9,99

.eu

€1,95

Website domeinnaam

Om naar een website te gaan gebruik je de domeinnaam die aangeduid is met www. Maar wat is een domeinnaam eigenlijk? Dit is je online adres waarmee men met een makkelijk te onthouden naam je website kan bezoeken. Je website staat namelijk op een server met een uniek IP adres, maar wie zou dit nu kunnen onthouden zoals 179.12.12.123 een voorbeeld IP adres is. De domeinnaam is niets anders dan al het verkeer die naar deze domeinnaam gaan doorzetten naar dat IP adres. Dit allemaal gebeurt in een DNS Panel. Bij de domeinnaam wordt een Nameserver ingesteld die wijst naar deze DNS omgeving die weer doorverwijst naar de IP van de server.

Hiervoor heb je een zogenoemde verhuiscode voor nodig, deze kun je krijgen bij je huidige webhoster. Wil je bij ons weg verhuizen? helaas maar uiteraard respecteren wij je beslissing, deze kun je aanvragen in Mijn Account.

Ja! dat is mogelijk. Je hoeft alleen maar de Nameserver aan te passen bij ons. Dit kan je doen in Mijn Account.

Ja het is mogelijk om bij ons alleen een domeinnaam te registreren. Je hebt zelf de controle over het aanpassen van de Nameserver.