cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

Maatwerk diensten tegen een Hosting4ever prijs?

Extra diensten

Als ondernemer focus je je het liefst op jouw core-activiteiten. Herken je dat? Met Hosting4ever willen we je helpen om jouw zaak verder uit te breiden met enkele extra diensten. Geen gedoe meer met externe bureaus maar één duidelijk aanspreekpunt voor het volledige gebeuren.

Via onze marketingpartner Revaio geniet jij via Hosting4ever niet alleen van hun expertise op het gebied van e-commerce, webdevelopment, strategie en branding maar kan dit eveneens aan een aantrekkelijke prijs.

Website ontwikkeling of -aanpassing

We zijn van alle markten thuis in development. Van een WordPress website met template of custom-made tot het ontwikkelen van een webshop of tool op maat. Daarnaast passen we ook bestaande websites aan naar wens.

Laat jouw website door ons ontwikkelen vanaf €500.

Strategiebepaling van jouw merk

Een idee, concept of project klaar om te lanceren? Wij helpen jou ontdekken welke marktpositionering ideaal is, op welke manier je strategisch communiceert en welke doelgroepen belangrijk zijn om jouw doel te behalen.

Een strategiebepaling kan al vanaf €1.000.

Digital marketing strategie en -uitvoering

Geen tijd of geen zin om te ontdekken welke kanalen ideaal zijn om jouw doelgroep te bereiken? Met experten in Social media (van LinkedIn tot Instagram tot Tiktok en zoveel meer), organisch- en betalend verkeer in Google (SEO/SEA) tot e-mailmarketing.

Wij helpen jou in het behalen van jouw doelstellingen. Dit vanaf €300 per maand.

Aanvullende diensten Hosting4ever Revaio

Waarom kies je voor ons digital agency?

Geen externe partners, maar in-house expertise

Wanneer je op zoek bent naar een alles-in-één-oplossing, dan zit je bij ons goed. Wij helpen jou met het uitwerken van jouw case en doelstelling. Daarnaast communiceer je altijd met dezelfde contactpersoon.

Voordeelpakket bij afname van meerdere diensten

Neem je ook hosting of andere diensten af? Dan geniet je automatisch van een extra korting van 10% tot 20%. Zo hopen we langdurig met je samen te mogen werken.

Voor ondernemingen die kiezen voor resultaat

We gaan altijd voor een concreet resultaat. Dit bepalen we samen in een intakegesprek, maar we zijn ook altijd bereikbaar om doelstellingen scherp te stellen.

Constante monitoring en -opvolging verzekerd

Continu volgen we alle resultaten op en sturen we bij waar nodig. Optimaliseren is constant proces. Waar andere agencies af en toe bijsturen, gaan wij altijd voor nog betere resultaten.

Snel schakelen dankzij ons brede netwerk

Mocht onze expertise toch niet genoeg zijn, dan zijn we hier ook eerlijk in. Gelukkig hebben we een zeer breed netwerk waardoor we altijd snel kunnen afleveren.

Beoordeeld met een 4,8 op 5!

Ons digital agency werd door klanten beoordeeld met een 4,8 op 5. Deze score behaalden we omwille van de snelheid waarmee we communiceren, de behaalde doelstellingen en klantvriendelijkheid.

Vraag nu meer informatie omtrent onze diensten