cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

De voordelen van de SEO-tool van Hosting4ever

 

Het is voor website- en webshopeigenaren belangrijk dat ze hoog ranken in Google. Want hoe beter vindbaar je bent op Google met je website, hoe meer bezoekers je naar je website trekt. Veel website- en webshopeigenaren willen hiermee aan de slag, en een SEO-tool kan je hierbij helpen. De SEO-tool van Hosting4ever helpt je inzicht krijgen in waar nog verbetering ligt op het gebied van de SEO van je website. In deze blog gaan we jullie uitleggen waarom je gebruik zou moeten maken van de SEO-tool van Hosting4ever.

Maar wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Als we het hebben over SEO, dan hebben we het over een vorm van marketing die kan worden ingezet om je website hoger te laten ranken in Google, met als doel meer bezoekers naar je website te trekken.

Voordelen van een seo-tool

 

Waarom zou je gebruik maken van een SEO-tool?

Een SEO-tool brengt veel voordelen met zich mee. De tool geeft je namelijk niet alleen inzicht in je SEO prestaties, maar laat je ook zien waar precies de verbeteringen liggen.

Je werkt met een overzichtelijk dashboard

De SEO-tool van Hosting4ever komt met een overzichtelijk dashboard. In dit dashboard worden eenvoudig je reeds gegenereerde rapporten weergeven. De SEO-tool laat ook in één opslag zien welke rapporten wel goed scoren en welke minder goed scoren. Je beschikt zelfs over de mogelijkheid, om in één klik je rapporten openbaar te maken of privé te zetten.

Maak rapporten en creëer projecten

Binnen enkele seconden heeft de SEO-tool van Hosting4ever voor jou een uitgebreid SEO-rapport van een website naar keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de domeinnaam invullen en de tool gaat voor jou aan de slag. Wanneer je een domeinnaam invult, wordt hiervoor meteen een project aangemaakt. Als je dan bijvoorbeeld een website vaker analyseert om de vooruitgang bij te houden, vind je deze allemaal terug onder hetzelfde project.

Duidelijke rapporten

De tool laat niet alleen zien wat je score is, maar gaat verder dan dat. Het SEO-rapport geeft je meer informatie over de snelheid, indexeerbaarheid en nuttige tips om echt jouw SEO op te krikken. Dit alles in een heel eenvoudig gevisualiseerd rapport, waardoor het voor iedereen makkelijk te begrijpen is waar je op het gebied van SEO kan groeien.

Meer dan alleen een SEO-tool

Naast de SEO-tool, kan je gebruik maken van allerlei andere relevante tools. Deze extra tools geven je nog meer inzicht, waardoor je jouw resultaten in Google alleen maar verder kan verbeteren. Denk maar aan een SERP-checker, keyword generator, website status checker, SSL checker, WHOIS look-up, DNS look-up, IP look-up, wachtwoord generator, QR generator en nog veel meer.