WordPress Boost Pakket

WordPress-hosting met de kwaliteit van Hosting4ever

Veilig. Het begint bij een veilige website. Wij zorgen voor een SSL-certificaat en scannen 24/7 op kwetsbaarheden. Persoonlijk. Heb je vragen over de hosting of WordPress? Neem contact op en we helpen je verder. Eenvoudig. je heeft geen omkijken naar de installatie van WordPress, dat doen wij voor je.

Webhosting voor je website

WordPress hosting

Boost

Snelheid

100 GB Opslag

Opslag. de hoeveelheid opslag ruimte dat er is in het hostingpakket. Hieronder valt vrijwel alles wat opgeslagen moet worden. Voorbeelden hiervan zijn jouw website bestanden, de email en databases. Wanneer de opslag ruimte vol is, kan er geen nieuwe data opgeslagen worden.

Onbeperkt Dataverkeer

De hoeveelheid dataverkeer tussen de bezoeker en het hostingpakket. Wanneer je bijvoorbeeld een film van 1 GB hebt op het hostingpakket en in totaal 25 GB dataverkeer, dan kan de film in totaal 25 keer bekeken worden. Is het dataverkeer op? Dan kan de website bijvoorbeeld niet meer bezocht worden tot de 1e van de nieuwe maand.

CDN Ja

CDN staat voor Content Delivery Netwerk, oftewel een netwerk van servers over de gehele wereld. Deze zijn ontworpen voor het serveren en hosten van kopieën van de inhoud van jouw website. Dit zorgt voor een betere gebruikservaring.

Gratis .nl Ja

Tooltip content

Malware scan Ja

Malware is een overkoepelende term dat verwijst naar software waarmee apparaten worden beschadigd of gegevens worden gestolen. je kunt dit tegenhouden met antivirussoftware.

Premium snelheidsplug-ins Ja

De snelheid van de website wordt alsmaar belangrijker. Met premium snelheidsplug-ins wordt de website sneller, wat weer beter is voor het online vindbaar zijn van de website.

Automatische afbeeldingsoptimalisatie Ja

Afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd op bijvoorbeeld bestandsgrootte, wat de snelheid van de website ten goede doet.

Google posities bekijken Ja

Krijg inzicht in jouw actuele rankings in Google.

Gratis SSL

vanaf €9,95 / maand

.

Belangrijkste voordelen bij ons

Gratis Wildcard SSL

Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw domeinen en subdomeinen.

Malware scans

Geautomatiseerde malware scanner en opsporen van malware scripts.

Mail + spamfilter

Voorkom ongewenste mailtjes en spam
met onze geavanceerde filter.

60 gratis apps

Gemiddeld 60 verschillende Web Apps met één klik te installeren.

Modern controlepaneel

Geavanceerd doch eenvoudig te gebruiken Control Panel.

Timeline Backup

Volledig geautomatiseerde dagelijkse back-up tot 30 dagen eenvoudig zelf terug zetten.

Alle nodige features inbegrepen

Webhosting features

E-mail Features

Webhosting software

Cloud platform

wordpress-hosting

WordPress-hosting bij Hosting4ever

Aan de slag met WordPress-hosting in 3 stappen

Zo snel mogelijk online? Met onze drie stappen staat je zo online met de beste WordPress-hosting!

Stap 1

Kies je WordPress-hosting

Stap 2

Automatische installatie

Stap 3

Let’s go!

Control Panel

Bij webhosting heb je een Control Panel nodig. Hiervoor maken wij gebruik van een eigen ontwikkeld Control Panel en geen DirectAdmin of Cpanel. Ons gehele systeem is zo opgebouwd dat echt iedereen het webhosting pakket kan gebruiken voor zijn website.

Nog niet overtuigd? Wij nodige je graag uit om onze demo te proberen.

CDN

CDN oftewel Content delivery network is veelal een betaalde dienst zoals o.a. Cloudfare maar bij ons vanaf het Basis pakket gratis. Hiermee worden er wereldwijd op verschillende servers een kopie opgeslagen van de website zodat deze waar ook ter wereld snel geladen wordt.

Waarom voor Hosting4ever.nl kiezen?

Geen contracten

Wij zijn er zeker van dat onze diensten en service exact aansluit aan de behoeften voor een succesvolle website of webshop en durven het daarom om niet standaard met automatische verlenging te werken. Wij zijn direct duidelijk vooraf en kennen geen aansluitkosten of andere verborgen kosten.

What you see is what you get.

Zowel je als jouw klanten volledig ontzorgd met ons WordPress hosting-pakket

Wanneer je gebruik maakt van ons hostingpakket kunt je rekenen op het beste WordPress hostingpakket. Zo helpen wij je bij de juiste instellingen, voegen de klanten zelf makkelijk een mailbox toe, staan wij altijd voor je klaar en zorgen wij voor een SSL-certificaat en 24/7 monitoring op kwetsbaarheden.