cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

Website en webshop onderhoud

Website onderhoud

Het onderhouden van je website is zeer belangrijk om kwaliteit te hebben en behouden. Daarbij kun je denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen, formulieren of problemen met zoekmachine optimalisatie. Website onderhoud is tevens belangrijk voor een veilige website zonder problemen of nog kwalijker namelijk malware of een website die gehackt is.

Je website up-to-date

Website onderhoud is tevens een manier om te zorgen voor een veilige website en worden problemen daadwerkelijk aangepakt. Wij houden je website up-to-date met de meest recente updates en beveiligingen. Hiermee bescherm je de website tegen kwaadwillende die je website of webserver willen misbruiken.

Technieken veranderen en zijn continue in beweging, met de laatste updates van gebruikte software en plug-ins blijft je website goed presteren. Dit checken wij wekelijks waar je desgewenst een rapport van ontvangt.

Is je WordPress website bij een ander bureau gemaakt en ben je niet tevreden met de service? Ook dan kun je makkelijk overstappen naar ons. ME Media Online & Print neemt graag al het werk uit handen.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op en wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor website onderhoud van jouw website of webshop.

wordpress-hosting

Welk onderhoudspakket past bij jouw website?

Wij hebben voor elke website en/of budget een passend onderhoudspakket samengesteld in diensten en werkuren. Vraag om advies aan ons wanneer je niet exact weet welk pakket bij je website past. Website onderhoud nodig,  maar is je website niet door ons gemaakt? Geen probleem, echter wel onder bepaalde voorwaarden kwa gebruik thema’s en plug-ins.

CARE BRONZE CARE SILVER CARE GOLD CARE DIAMOND
Prijs (per maand)
€ 29,95
€ 49,95
€ 59,95
€ 99,95
WordPress Hosting

Premium

Premium

Onbeperkt Mailadressen
Global CDN
Premium Hosting Plug-ins
Cache Plug-in
SSL certificaat
WordPress updates
Core Plugin Updates
Premium Plugin Updates
Thema updates
Dagelijkse Malware Check
Dagelijkse Backup’s
Website Herstel
Herstel
Herstel & Clean
Herstel & Clean
Herstel & Clean
Snelheidsoptimalisatie
Google Analytics & Search Console
Nieuwsbrief Plug-in (5.000)
WP Optime Plug-in
24/7 Statuscheck
Rapportage & activity report
Reactietijd Spoed
1 Werkdag
1 Werkdag
1/2 Werkdag
1 uur 24/7
Werkuren Support
0.15 uur
1.00 uur
1:30uur
2.00 uur
Korting op extra werkuren á €60,-
-10%
-20%
-20%
-30%
Abonnement
Min. 12 maanden
Min. 3 maanden
Min. 3 maanden
Min. 3 maanden
Opzegtermijn
1 maand
1 maand
1 maand
1 maand

Vraag hier een onderhoudspakket aan!

Belangrijke website onderhoud

Het CMS-systeem van de website heeft onderhoud nodig. Net zoals een auto zo af en toe een onderhoudscheck nodig heeft is dat ook het geval met websites. Regelmatig worden er veiligheidsupdates uitgebracht voor CMS-systemen zoals WordPress.

Deze updates zijn bedoeld om geconstateerde beveiligingslekken te verhelpen. Door de website steeds te voorzien van de laatste veiligheidsupdates, wordt de kans dat de site gehackt wordt aanmerkelijk kleiner. Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up van de website te maken. Het is bijzonder vervelend als door bijvoorbeeld een hack poging of het stuk gaan van een server de gehele website en alle informatie die daarop gepubliceerd stond verloren gaat. ME Media kan deze problemen ondervangen door regelmatig veiligheidsupdates en back-ups uit te voeren. Website Onderhoud heeft veiligheid als eerste doel.