cropped-Hosting4Ever-logo-orig-e1634801861807.png

Website & webshop maken

100% Nederlandse website & webshop hosting

Zoek je goedkope hosting in Nederland? Maar wil je zeer snel en gemakkelijk een website of webshop maken?

Of heb je al een bestaande website of webshop in WordPress, Woocommerce of Joomla? Bekijk snel onze pakketten op maat van jouw onderneming.

Wat is een CMS?

Een CMS of Content Management System is de achterkant van websites gemaakt met tools waaronder WordPress, Joomla, Drupal of Magento.

Een CMS heeft het voordeel om zeer snel en gemakkelijk een template te kiezen en aan de slag te gaan in het bouwen van een website. Ook het onderhouden ervan en aanpassen gaat vaak vlotter dan zelf een website vanaf 0 bouwen.

Een eigen website of webshop maken? Of heb je al een WordPress- of Joomla website?

Bekijk onze gespecialiseerde hostingpakketten op maat voor elk platform.

WordPress hosting

Het meest gebruikte CMS ter wereld. Gemakkelijk aan te passen en mee te starten. Heb je een website in WordPress gebouwd of wil je hiermee starten? Bekijk onze hostingpakketten.

Woocommerce hosting

Een uitbreiding van WordPress om een webshop te bouwen. Wil je snel starten met een webshop of heb je een webshop in Woocommerce? Bekijk onze hostingpakketten.

Joomla hosting

Een gebruiksvriendelijk platform als je gemakkelijk een website wilt onderhouden of uitbreiden. Heb je een Joomla website? Bekijk dan zeker onze hostingpakketten voor dit platform.

Drupal

Heb je meer technische kennis en wil je vooral een zeer stabiele en uitgebreide website? Kies dan voor Drupal. Hier hebben we geen specifieke pakketten voor, maar we kunnen wel een server inrichten op maat van jouw specifieke vraag.

Opencart

De tegenhanger van Woocommerce op vlak van een webshop maken. Gebruiksvriendelijk om mee aan de slag te gaan en gemakkelijk uit te breiden. Ook hier hebben we geen specifieke pakketten, maar maken we een offerte op maat.

Magento

Dé koning op vlak van grote E-commerce webshops. Een stuk technischer om mee te werken, maar vooral voor uitgebreide webshops een aanrader. Ook hier geen specifieke pakketten, maar we denken graag mee om jouw webshop snel te laten draaien.

Nog geen website of webshop?

Bekijk nu onze maatwerk opties tegen een Hosting4ever prijzen. Kies tussen een eenmalige prijs of maandelijkse abonnementen.

Shared Hosting

Gratis SSL-certificaten

Onbeperkt SSL certificaten voor jouw domeinen en subdomeinen.

Slimme malware scans

Spoor malware scripts automatisch op met onze scanner. 

30 dagen back-up

Plaats met enkele klikken een back-up terug tot 30 dagen oud.

Webmail met spamfilter

Voorkom spam en phishing mails met onze geavanceerde filter.

60 gratis apps

Gemiddeld 60 verschillende Web Apps met één klik te installeren.

Gratis CDN

Een snellere laadtijd door opgeslagen kopieën van belangrijke bestanden.

Alle webhosting voordelen op een rijtje

Webhosting features

E-mail Features

Webhosting software

Cloud platform

Eigen Plesk controlepaneel

Met Plesk heb je geen zorgen meer over het beheer van jouw hostingpakket. Zeer snel kan je bestanden in jouw browser aanpassen, databases toevoegen tot mails aanmaken of aanpassen. Dit alles in één overzichtelijk paneel.

10x snellere website

Al onze servers hebben een maximale capaciteit waarbij je als klant per pakket gegarandeerde resources hebt voor een Hosting4ever prijs. Daarnaast kiezen we voor LiteSpeed als partner in het aanbieden van razendsnelle hosting. Deze software zorgt er namelijk voor dat websites tot 10x sneller worden geladen in vergelijking met traditionele hostingbedrijven. De resultaten spreken voor zich met als voorbeeld een gemiddelde WordPress website

Check direct of jouw domeinnaam nog beschikbaar is

Goedkope hosting
met persoonlijke service

Nood aan een hostingpakket op maat?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.