De Wordpres website werkt wel maar alle andere pagina's niet? Dit kan voorkomen wanneer er andere pagina linkjes zijn dan in het menu is aangemaakt. Dit heet in Wordpress de permalinks.

Permalinks Wordpress bijwerken

• Login op /wp-admin
  • Ga naar Algemene Instellingen
  • Kies de optie Permalinks

In dit onderdeel worden de linkjes van de pagina's beheerd. Verander deze naar Standaard oftewel Default en sla deze op > verander daarna weer naar de optie zoals die ingesteld stond.

In het geval de standaard optie al geactiveerd stond dan is dit niet het probleem geweest en dien je dit verder te onderzoeken.

WordPress Menu aanpassen

In het geval dat de permalinks niet de oplossing was dien je de menu items te controleren en wellicht opnieuw toe te voegen. Ga naar  weergave > menu's om dit te controleren/ aanpassen.