Plugins uitschakelen wanneer je geen admin toegang hebt in WordPress

Vraag:
 Ik heb geen toegang meer tot /wp-admin door een foutmelding.

Antwoord en oplossing: Dit gebeurt in de meeste gevallen voor een conflict met een gebruikte plugin. WordPress wordt regelmatig van een nieuwe update voorzien, het kan gebeuren dat een plugin een probleem veroorzaakt met deze nieuwe versie van WordPress. Of er is een probleem met de gebruikte plugins onderling.

In dat geval kan je het beste alle plugins uitschakelen en 1 voor 1 weer aanzetten om uit te zoeken welke plugin dit probleem veroorzaakt. Hoe dit werkt hebben wij uitgebreid uitgelegd in de volgende blog: WordPress uitschakelen zonder admin toegang