Dit betekend dat er geen SSL is geactiveerd. Met een SSL certificaat krijg je een beveiligde verbinding, dit kenmerkt zich door de https:// in plaats van http:// (zonder s). Bij Hosting4ever.nl kan je een gratis SSL certifcaat installeren, dit kan je doen in het Control Panel. Daarna geldt de basisregel dat er geen externe bronnen mogen zijn op je website, dus bijvoorbeeld alle afbeeldingen op je website dienen ook daadwerkelijk geüpload te zijn binnen je eigen WordPress (media). Krijg je daarna nog een Onveilige Verbinding? Kijk ook eens bij de Thema Settings of daar alle afbeeldingen wel geladen worden vanaf je eigen server.

Tip! Klik op de rechtermuisknop in je website en klik op Paginabron Weergeven. Vervolgens CTRL + F en zoek naar http:// en pas deze binnen WordPress aan naar https:// en een locatie binnen je website. Lukt dit allemaal niet? Je kan als hulpmiddel de plugin: Really Simple SSL gebruiken.