• Open het mailprogramma op je Android Apparaat
  • Selecteer "Account toevoegen" > Overig en voer de mailbox naam in en het wachtwoord.
  • Selecteer handmatig instellen en kies voor IMAP
  • De gebruikersnaam is je e-mailadres
  • Bij server kies je de eigen mailserver: imap.jedomeinnaam.nl (waar jedomeinaam.nl je eigen domeinnaam is)
  • Poortnummer: 993 en kies bij Beveiliginstype voor SSL/TLS (Alle certificaten accepteren).
  • Klik op Volgende waarna er een check plaatsvindt
  • Bij Uitgaande server kies je voor smtp.jedomeinnaam.nl, en de beveilingstype weer voor SSL/TLS en poort 465
  • Uitgaande mailserver gebruikersnaam is je e-mailadres en voer je wachtwoord in.

Klaar :)