Mail instellen in Outlook

(deze settings zijn niet voor Basic en Medium hosting)

Ons netwerk maakt gebruik van "Autodiscover" technology, kortom in de meeste gevallen zal Outlook je account geautomatiseerd kunnen instellen en hoef je alleen het email adres en wachtwoord in te vullen.

Automatisch

• In Outlook klik op: Bestand (of File)
  • Bij Account informatie kies je voor: Account toevoegen
  • Op de Auto Account pagina  vul je de naam in, email adres, en wachtwoord (zoals je zelf hebt aangemaakt in het Control Panel) en klik op Volgende
  • Klik op OK of Finish

Handmatig toevoegen

In enkele gevallen (vooral bij nieuwe accounts) lukt het niet om automatisch in te stellen. Gebruik daarvoor onderstaande instellingen.

Account type: IMAP
Inkomende mail server: imap.stackmail.com.
Uitgaande mail server:  smtp.stackmail.com.

Inkomende server poort (IMAP): 993
Encrypted connection: SSL

Uitgaande server poort (SMTP): 465 (or 587)
Encrypted connection: TLS

Belangrijk! Kies voor Meer Instellingen > Uitgaande server en vink de volgende box aan: My outgoing server (SMTP) requires authentication'.

Mochten er alsnog problemen optreden zoals een Certificaat waarschuwing? Probeer dan eens SSL/TLS uit te zetten en verander de inkomende server poort naar 143